top of page

Hyvinvointiyrittäjä Nina Möller

Stressinhallinta, Liikunta, Ravinto-ohjaus & Työhyvinvointi

 

Olen Nina on 5 lapsen äiti, innostava hyvinvoinnin sanansaattaja ja kokenut valmentaja, joka auttaa ihmisiä saavuttamaan tasapainoisen ja terveellisen elämäntavan. Lähestymistapani hyvinvointiin perustuu kokonaisvaltaisuuteen, jossa keho ja mieli ovat tasapainossa. Keho on portti mieleen.

 

Minulla on vankka kokemus hyvinvointialalta, ja olen auttanut lukemattomia ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan. Ymmärrän, että jokaisella meistä on omat tarpeemme, tavoitteemme ja haasteemme, ja työskennellään yhdessä jotta löydetään juuri sinulle sopiva ratkaisun. Minulla on lämmin ja kannustava lähestymistapa jolla asiakkaat tuntevat olonsa mukavaksi ja motivoituneeksi.

 

Valmennukseni ei rajoitu pelkästään yksilövalmennukseen. Järjestän myös ryhmävalmennuksia kysynnän mukaan, viikkoliikuntaa henkilöstölle sekä kokouspäivän lomassa virkistävää aktiviteettia esim. Hotelli Siuntiossa.

 

Koulutukset mm.:

Mind Coach® Stressinhallintavalmentaja

Toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer

Ravintovalmentaja

Kehonhuolto & Liikkuvuus ohjaaja

Palautumisen asiantuntija

 

Yhdessä Kohti Hyvinvointia

 

Hyvinvointi ei ole päätepiste, vaan matka. Olen täällä auttaakseni sinua jokaisessa askeleessa tällä matkalla. Yhdessä voimme saavuttaa tavoitteesi ja tehdä elämästäsi terveellisempää ja onnellisempaa.

 

Ota Yhteyttä

 

Olen innoissani siitä, että voisin olla osa sinun hyvinvointimatkaasi. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella siitä, kuinka voin auttaa sinua, ota yhteyttä nina@energynina.com tai 0404194156 (laita viestiä mikäli en vastaa, niin tiedä soittaa takaisin:)

Yhdessä voimme tehdä suuria asioita.

 

Tervetuloa hyvinvoinnin matkallesi!

 

Energisinterveisin,

Nina

Spartan%25252520Nina_edited_edited_edited_edited.png
bottom of page