top of page

PT - Elämäntapamuutos

”Nina on empaattisen ja innostavan ohjauksensa avulla muuttanut tämän ”koululiikunnan traumatisoineen” nelilymppisen naisen liikunnasta nauttivaksi ja energisemmäksi ihmiseksi. Olen saanut onnistumisen tunnetta sitä mukaa, kun edistyn, ja treenit ovat aina onnistuneet niin joustavasti omassa pihassa, että ei ole koskaan tullut mieleenkään livetä niistä. Jos ajattelet, että PT on äkseeraava piiskaaja, ajattele vielä uudelleen ja anna itsellesi mahdollisuus tulla vahvemmaksi ja hyvinvoivammaksi ihmiseksi Ninan avulla.”

Stressinhallintavalmennus

”Joskus sitä ei vaan itse tajua kaiken kiireen ja suorittamisen keskellä pysähtyä ja miettiä mikä on minulle just nyt hyväksi ja onko tulevaisuudessa jokin tavoite minkä haluaisin saavuttaa ja mikä tällä hetkellä on este sen tavoitteen saavuttamiseksi. Ninan valmennus antoi just sen pienen hetken itselle jäsentää ja kirkastaa näitä ajatuksia. 

Ja hengittäminen syvää ja rauhallisesti oikeesti auttaa kun tulee tiukka paikka, tämä oli yksi todella hyvä työkalu mitä valmennuksesta sain. Suosittelen lämpimästi.”

 

PT & Stressinhallinta - Elämäntapamuutos

”Nina on erinomainen hyvinvoinnin ammattilainen, joka ymmärtää asiakkaidensa tarpeet ja tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja. Hän osaa suunnitella tehokkaat treenit, jotka sopivat jokaisen energiatasoon ja tavoitteisiin. Lisäksi hänen monipuoliset tapaamisensa tarjoavat asiakkaille sekä fyysistä kuntoilua että stressinhallintaa, tilanteesta riippuen. Hän on myös taitava tunnistamaan, milloin tarvitaan henkistä hyvinvointia ja tarjoaa tarvittavat työkalut ja tuen tähän.”

Hyvinvointikonslutaatio

”Arvostan kovasti Hyvinvointikonsultaatiota Ninan kanssa. Ennen tapaamista tunsin olevani jumissa enkä oikein tiennyt, mistä lähteä liikkeelle, vaikka teoriassa tiesin, mitä minun pitäisi tehdä. Tapaamisen aikana asiat alkoi kirkastumaan, kun hän esitti minulle tärkeitä kysymyksiä. Nyt tiedän, miten etenen ja jos eteneminen meinaa pysähtyä, niin varaan Ninalle uudelleen ajan jotta pysyn kurssissa. Välillä on tosi vapauttavaa vaan jutella valmentajan kanssa, kun pyöritellä samoja ajatuksia päässä jotka ei johda mihinkään. Mahtavaa tässä on se että tapaaminen onnistuu myös etänä!” 

nim. "kyllä minä tiedän mitä pitäisi tehdä..mutta.."

 

Henkilöstön yhteinen liikunta

"Olemme erittäin tyytyväisiä viikoittaiseen yhteiseen liikuntaohjelmaan, jonka Nina on suunnitellut ja ohjannut. Hän on innostava ja kannustava valmentaja, joka tuntee hyvinvoinnin monipuolisesti ja suunnittelee monipuolisia treenejä, oli kyseessä sitten toiminnallinen kiertoharjoittelu tai kehonhuolto.

 

Yhdessä liikkuminen työkavereiden kanssa on tuonut meille lisää yhteisöllisyyttä, ja olemme kiitollisia siitä, että yritys tarjoaa meille työntekijöille tämän mahdollisuuden. Nina on ollut avainasemassa tässä prosessissa, ja hänen ammattitaitonsa ja innostuksensa ovat motivoineet meitä jatkamaan aktiivista elämäntapaa. Kiitos, Nina!"

Seniori liikunta

“Nina, olet paras liikunnan ohjaaja jonka tunnen, kun tulen tunnillesi niskasta nilkkoihin raihnaisena, sinä muistuttelet tunnilla että "jokainen tekee voimiensa mukaan" etkä piiskaa meitä sellaiseen mihin emme pysty.

Aina iloisena ja positiivisena etsit vaihtoehtoja eri liikkeisiin, jos jostain syystä sen tekeminen ei onnistu. Tunniltasi saan hyvän mielen ja voimaa suoriutua arjen askareista! OLET PARAS <3 - Tuula

 

“Kiitos Nina kannustavasta iloisesta opettamisesta Tapiolasportcenterin tunneilla. Liikkuvuus on lisääntynyt huimasti ja myös tasapaino parantunut, voimaa ja kestävyyttä on tullut lisää, ja mikä ihmeellistä kiututellut polvi on paremmassa kunnossa kuin aikohin kiitos "polvipoliisin". Tässä eläkeläisryhmässä on hyvä henki ja olen saanut monia uusia ystäviä. Voin suositella kaikille.” - Seniori lady

 

Etä jumppa

“Kiitos Nina❤️Kotijumppa on ollut monipuolinen ja tsemppaava👍Tänä aikana 😷fyysisen ja henkisen jaksamisen pelastus ulkoilun lisäksi😘” 

Tillsammans på Top

Haluatko aloittaa työskentelyn kanssani?

Mikäli tarvitset pidempää muutosvalmennusta tai kerta/muutaman kerran "Back On Track" valmennusta, niin älä epäröi ottaa yhteyttä!

Laita postia nina@energynina.com tai soita 0404194156 (laitathan viestiä mikäli en pääse vastaamaan, niin soitan takaisin:)

"Terveys on todellinen rikkaus, välitä itsestäsi tarpeeksi pitääksesi siitä huolta."

bottom of page