top of page

Henkilöstön hyvinvointi ja jaksaminen uudelle tasolle?

 

Tiedän, että arki ja työelämä voivat tuoda mukanaan haasteita ja stressiä. Onneksi voin auttaa sinua ja organisaatiotasi ottamaan stressin ja hyvinvoinnin haltuun.

Olen intohimoinen stressinhallinnan, hyvinvoinnin ja liikunnan ammattilainen. Tarjoan yksilö- ja yritysasiakkaille hyvinvointivalmennusta, jonka avulla voit saavuttaa paremman tasapainon ja tehokkuuden elämässäsi.

Yritysmaailmassa tiedämme, että työperäinen stressi on merkittävä haaste. Voimme yhdessä auttaa henkilöstöäsi hallitsemaan stressiä, palautumaan tehokkaammin ja sitoutumaan työhönsä entistä vahvemmin.

Tavoitteeni on edistää pitkäaikaista hyvinvointia ja palautumista. Tarjoan erilaisia palveluita, kuten henkilökohtaista hyvinvointivalmennusta, rentouttavaa kehonhuolto-joogaa, innostavaa toiminnallista kiertoharjoittelua ja luontoliikuntaa. Voimme myös järjestää liikunnallisia aktiviteetteja kokouspäivillenne esim. Hotelli Siuntiossa.

Jos tunnistit tarpeenne tai olet kiinnostunut, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voimme yhdessä suunnitella juuri teille sopivan kokonaisuuden, joka tukee henkilöstönne hyvinvointia.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen nina@energynina.com tai soittaa minulle numeroon 040 419 4156.Olen täällä auttaakseni sinua ja organisaatiotasi kohti terveellisempää ja tasapainoisempaa tulevaisuutta. Kiitos, että olet mukana tässä matkassa!

 

#henkilöstöliikunta #stressinhallinta #hyvinvointi #terveys #tehokkuus #huippukunto

Energisin terveisin,
HyvinvointiCoach Nina

 
Foto: Petri Liimatainen
Spartan Academy koulutuksesta
bottom of page