ENERGYNINAN MISSIO


EnergyNina toimii hyvinvoinnin asialla. Tarjoan asiakkailleni kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia. Hyvinvointi rakentuu useasta palikasta. On tärkeää saada pohja ensin kuntoon ennen kun rakennetaan muuta päälle. Perusta on oltava vahva, että ei tule romahdusta pienten vastoinkäymisten yllättäessä.


Hyvinvointia ei pidä suorittaa vaan leivotaan elämäntavaksi, eli normaali jokapäiväinen rutiini, kuten esim. hampaiden pesu. One step at the time. Kaikkea ei voi saada heti you know, vaan pitää olla kärsivällinen.


Usein stressi on syynä uusien tapojen epäonnistumisille (tai että yritetään liikaa kerralla ja liian nopeasti). Stressi kuluttaa paljon energiaa ja stressikupla on aika yleinen mihin jäädään pyörimään sekä monesti myös samoihin vääristyneisiin ajatusmalleihin.


”Nyt aloitan uuden elämän”.. ja sitten tulee jokin pieni juttu..ja boom ollaan takaisin lähtöpisteessä ja selitellään taas itsellemme..Tuttua, eikö?


Meidän täytyy ensin saada kiinni stressin aiheuttaja ja muuttaa sitä, ja jos ei sitä voida muuttaa, niin voidaan muuttaa meidän ajattelua. Eihän tällainen tapahdu sormia napsauttamalla. Pitää tietää mitä tekee, miten ja harjoitella. Habakaan ei kasva jos ei sitä treenaa.


Tarvitaan päätös ja asenne on avain


Kun ollaan luotu meille uusi tapa joka on muodostunut rutiiniksi (vaatii alkuun ponnisteluja ja aikaa), niin sen jälkeen homma menee autopilootilla (niin kun huonotkin rutiinit) Rutinoituneet tavat eivät vie yhtä paljon energiaa kun alussa, koska ne on ohjelmoitu meidän järjestelmään.


Esimerkkinä annan mun kylmät aamukylvyt josta on tullut perus aamu rutiini. Olen siis pelännyt kylmää vettä ja varsinkin meri vettä, missä on merikasveja.. :D Parisen vuotta sitten aloitin avanto jutut ja nyt rajoituksien takia en pääse enää PV:n sukeltajien laiturilta mereen, vaan käyn tuosta meidän lähi rannalta.

Päätin syksyllä että menen 5 krt viikossa ja parin viikon päästä päätinkin toisin - menen joka päivä ja olen mennyt jo 3kk. Toi on mulle vähän sama homma kun hampaiden pesu, ei voi jättää välistä - vaikka voi kuulostaa Sinun korviin hullulta. Se ei ole, se rauhoittaa mun kehon ja mielen - tuo minulle hyvinvointia. Ja kyllä tossa mieli on vahvistunut. Enkä pelkää kasveja enää. :D


Oli sitten Liisa myrsky tai pimeää, niin sillä ei ole mitään väliä. En anna millekään sellaiselle ajatukselle valtaa joka jarruttaisi minua menemään sinne. Tossut jalkaan ja koirat remmiin ja tossua toisen eteen rantaan. Koirille on sopiva koukku kasvanut puuhun minne saan flexin sujautettua. Vaatteet kalliolle ja juoksujalkaa veteen. En ole kyllä koskaan ikinä katunut että menin..päinvastoin. Kiitos että asun täällä ja tämä on mahdollista! <3

Asiakkaitteni kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle sydämen asia ja valmennan jokaista ihmistä tunteella, ilolla ja asiakasta kuunnellen.


Haluan antaa avaimia parempaan hyvinvointiin ja auttaa ihmisiä kohti mukavampaa elämää.


Kun tiedostat Sinun ongelman ja sen että haluat apua, niin ota yhteyttä, Jutellaan miten minä voin auttaa Sinua.


Oletko sinä valmis lähtemään mukavamman elämän polulle?


Kun opitaan vaikuttamaan stressitekijöihin, joko poistamalla niitä tai muuttamalla ajattelua - liikkumaan itselle sopivalla tavalla - valitsemaan parempaa polttoainetta (ravinto) - nukkumaan ja lepäämään tarpeeksi, niin on homma aika hyvällä mallilla.


Mitä sitten kun Sinulla on perusta kunnossa? Ovi on auki, valitse vapaasti!


Muista se että Sinä olet oman elämäsi ohjaimissa, Sinä teet työn sen eteen että Sinulla on mukava elämä. Se tulee olemaan sen arvoista. Usko minua. Been there done that ja matka jatkuu.


#elämäntapamuutos #mukavaelämä #energiaa #hyvinvointi #terveys #stressi #tuki #ensimmäinenaskel #stressinhallinta #liikunta #liikeonlääke #ajatteluntaito #personaltraining #mindcoachnina #dontgiveup #kirkkonummiMukavamman elämän polullesi sinua ohjaa

Nina Möller


MIND COACH – Stressivalmentaja

Personal Trainer

Ravintovalmentaja

Mobility – Kehonhuolto ohjaaja

Palautumisen asiantuntija

5 lapsen äiti46 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki