Kohti valoisampaa elämäntapaa

Päivitetty: 30. huhtik. 2020

Se ei ole aina helppoa, mutta se on mahdollista. Been there, done that..

5 lapsen äiti, kaksi avioeroa, ziljoona muita haasteita, yrittäjä ja korona.


Ensin on ymmärrettävä miksi ja sitten on otettava ensimmäinen askel. Me ei vaan eletä täällä ikuisesti, ei ainakaan tässä elämässä.


Elämässä pitää päättää mikä on tärkeää. Ensimmäisenä mieleen tulee terveys ja perhe.


Surullista tässä on se että me ihmiset aiheutamme itse itsellemme suurimman osan sairauksista omilla ei niin hyvillä elämäntavoilla.


Ja kyllä minäkin olen syönyt mitä sattuu kun on ollut haastavia elämäntilanteita ja siitä on muodostunut sitten huono tapa mistä on vaikea päästä irti.

Kokemusta on karttunut ja voin auttaa muita, koska olen itse ollut samassa tilanteissa, niin ymmärrän.

#elämäntavat #levällään #eihätää #nevoimuuttaa #yhdessä #sinäolettärkeä #hyvinvointi


Terveydessä on kyse siitä että yhdistetään oikeita asoita. Se miten syömme, liikumme, nukumme, ajattelemme jne.


Me olemme tapojemme orjia. Onneksi uusia parempia tapoja voi opetella. Uuden tavan oppimiseen tarvitaan n. 40-60 kertaa. Ole sinnikäs. Älä luovuta. Sinä pystyt siihen!


Elä ja voi paremmin. <3


#terveys #hyvinvointi #elämäntapamuutos #voiparemmin #energia #liikeonlääke #jaksaminen #kehojamieli #hyväolo #ravinnostavoimaa #toimintakyky #liikunta #hyvinvointivalmentaja #personaltrainer #ninamöller #kirkkonummiKuva on yli 10v. sitten otettu. Random kuvaana tuli vastaan ja kuva päätyi lehteen.
Tehdään asioita jotka tuottaa meille iloa.

Kuva on n. 10 vuotta sitten otettu. Kuvan nappasi ohi menevä valokuvaaja ja kuva päätyi lehteen. Juttua en muista, mutta itse kirjoittaisin:

Tehdään asioita mitkä tuottaa meille iloa ja hyvinvointia. Kirjoita niitä asioita ylös paperille mistä pidät ja ala tekemään niitä. :)

65 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki