MIND COACHING STRESSIVALMENNUS

Uudenvuoden lupaus 2021 - parempaa jaksamista arkeen ja työhön

- Mukava Elämä täältä tullaan!

 

Eikö olisi mahtavaa, että ensi vuosi starttaa käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla? Kyllä! 

 

 

Nyt ei ole kyse kadonneen vyötärön metsästyksestä, vaan siitä että otetaan stressi haltuun, eli opetellaan hallitsemaan sitä. Ja kyllä, se on mahdollista. Tottakai se vaatii toistoja ja uusien tapojen harjoittelua. Ei se kuntokaan kasva jos ei mitään tee. Se tulee olemaan sen arvoista, usko minua.

 

Moni kärsii pitkittyneestä huonosta stressistä  joka on haitallista ja näkyy ihmisen elämäntapamuutoksissa ja käytöksessä kuten:

Syödään ja nukutaan huonosti, ei liikuta, ahdistaa, väsyttää, käytetään mahdollisesti päihteitä enemmän, masentuneisuutta, vähemmän sosiaalisia kontakteja jne.

 

Usein on kyse pienistä muutoksista omassa tekemisessä, arkisissa asioissa sekä ajattelussa. Autan Sinua kirkastamaan tilannettasi, sekä saat konkrettisia työkaluja stressinhallintaan, parempaan palautumiseen sekä mielentaitojen vahvistamiseen - kohti mukavampaa elämää.

On TÄRKEÄÄ että  A) tiedostat ongelman B) haluat apua

Suositus on että etä tapaamiset on n. 1-3 viikon välein ja min. 3 tapaamista alkuun parhaimman lopputuloksen saamiseksi. Nyt minulla on super tarjouksessa Vapauta stressi kuormaa - Zoom valmennus 3x 60min

 

Mind Coaching menetelmä mitä käytän on syntynyt vaativan työelämän tarpeista, jossa sitä on kehitetty ja käytetty. Se soveltuu mm. elämänhallinnan parantamiseen, elämätapamuutokseen sekä työelämän henkilöstön valmentamiseen.

 

“Kaikki ovat samaa mieltä siitä, että kiireinen ihminen ei onnistu tekemään mitään asiaa hyvin, sillä mikään asia ei juurru syvälle mieleen, jota hajotetaan joka suuntaan. Se sylkee asiat ulos niin kuin ne olisi survottu sinne väkisin. Kiireisellä on kiire kaikkeen muuhun paitsi elämän elämiseen, eikä mikään asia olekaan yhtä vaikea oppia.”

Seneca n. 4 eKr-65jKr

 

 

 

 

Kuka minä olen? 

Nina Möller, 43

MIND COACH Stressivalmentaja

 Personal Trainer,

Ravintovalmentaja

5 lapsen yksinhuoltaja, entinen työ suorittaja ja uupumuksen kokenut.

 

 

 

Harri Gustafsbergin MIND COACH - Stressivalmentaja koulutus alkoi kiinnostamaan jo jokin vuosi sitten ja kun ensimmäinen koulutus tuli Espooseen, niin ilmoittauduin heti mukaan.

Kun ymmärretään stressiä ja miten voidaan vaikuttaa meidän fysiologiaan, niin pääsee helpommin eteenpäin. Been there done that. Stressikuplaan jää helposti pyörimään, kun ei löydetä tietä ulos.

 

“Sinä ansaitset mahdollisimman hyvän elämän jonka saat kun olet oman elämäsi puikoissa, etkä anna ympäristön vaikuttaa.”  -  Nina

Verkkovalmennus Zoom/ Kirkkonummen keskusta

  • Energynina Instagram
  • Facebook Energynina