top of page
Nimetön malli-33_edited.png

Voimavaravalmennus
Opetus- ja Hoivahenkilökunta

Voimavaravalmennus Koulun, Päiväkodin ja Ikä-ihmisten henkilökunnalle

Tiedän, että työsi on arvokasta ja vaativaa. Muistathan myös pitää huolta omasta jaksamisestasi! Olen täällä auttamassa sinua matkallasi kohti parempaa hyvinvointia. Tarjoan monipuolisia palveluita stressinhallinnasta, liikuntaan ja voimavaravalmentamiseen.

Olen itse työskennellyt päiväkoti- ja koulumaailmassa, joten ymmärrän täysin, kuinka vaativa nykypäivän työ voi olla. Työn luonne on muuttunut entistäkin haastavammaksi. Lisäksi olen seurannut läheltä ikäihmisten hoivatyötä, mikä on vahvistanut käsitystäni siitä, kuinka tärkeää on huolehtia heidän jaksamisestaan.

Haluan omalta osaltani olla tukemassa kaikkia näitä arvokkaita työntekijöitä. On tärkeää, että jokainen voi hyvin ja jaksaa työssään. Siksi olen sitoutunut tarjoamaan apuani ja käytettävissä olevia mahdollisuuksiani heidän hyvinvointinsa tukemiseksi.

Yhdessä voimme luoda parempaa arkea ja tukea toisiamme matkalla kohti tasapainoisempaa elämää.

Tarjoan matalankynnyksen ja voimaannuttavan tuen, joka kohdistuu juuri sinun tarpeisiisi. Voit varata ajan 75 minuutin tapaamiseen, jossa kartoitamme tilanteesi ja etsimme sopivat hyvinvointipolkusi askeleet. Yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivat keinot jaksamisesi tueksi.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä, miten voin tukea sinua parhaiten. Joskus jo yksi tai muutama tapaaminen voi tehdä suuren eron hyvinvoinnillesi. 

Tapaaminen toteutetaan merellisessä Upinniemsssä tai hevostilalla Degerbyssä.

 

Tämän tapaamisen voit maksaa myös e-passilla!

 

Tervetuloa juuri sellaisena kun olet <3 Nina

PALAUTTEITA

"Nina omalla luonnollisella positiivisuudellaan luo asiakkaalle hyvän fiiliksen tekemiseen. Hän antaa käytännönläheisiä ja helposti toteutettavia vinkkejä jokapäiväiseen liikkumiseen ja hyvinvointiin. Tapaamisen jälkeen tulee hyvä & voimaantunut fiilis 🤍" Nainen 40+

“Nina on helposti lähestyttävä ja iloinen persoona. Ammattilainen joka osaa asiansa ja ammattinsa. Apua olen saanut sekä henkiseen hyvinvointiin, elämänhallintaan, että liikkuvuuteen ja liikuntaan. Hänellä on taito suunnitella ja toteuttaa harjoitteet asiakkaan kunnon ja kykyjen mukaan. Olen kokenut, että harjoitukset ovat olleet juuri sopivasti mitoitettuja kulloisenkin tilanteen ja kunnon mukaan. Pitkä kokemus liikunnan parissa ja kokemus elämänhallinnan eri puolista näkyy Ninan suunnittelemista harjoituksista ja tunneista. Ihmisenä hän on kannustava ja esimerkillinen, "elää kuten opettaa". Kaiken kaikkiaan olen ollut todella tyytyväinen häneltä saamaani palveluun ja olen saanut kovasti tsemppiä ja hyviä ohjeita elämänpolulleni...” Keski-ikäinen mies

bottom of page