top of page

Tapaamiset toteutetaan joustavasti, antaen sinulle mahdollisuuden valita itsellesi sopivan vaihtoehdon:

  1. Työhuoneellani Upinniemessä: Voimme kohdata myös työhuoneellani Upinniemessä. Huomioithan, että sotilasalueelle pääsy vaatii kulkuluvan, joten varmista tapaaminen etukäteen.

  2. Degerbyssä, Hevostilalla. Aivan 51:n vieressä.

  3. Ulkoilu Kirkkonummi-Siuntio-Inkoo alueella: Voimme tavata ulkona näissä upeissa ympäristöissä, luoden samalla virkistävän ja inspiroivan ympäristön tapaamisellemme. Mahdolliset kilometrikulut lisätään, jos tapaaminen vaatii pidemmän matkan.

  4. Muussa tilassa: Mikäli sinulla on jokin tietty toive tapaamispaikasta, voimme keskustella ja järjestää tapaamisen muussa tilassa. Myös tässä tapauksessa mahdolliset kilometrikulut lisätään, jos tapaaminen pidetään pidemmällä matkalla.

  5. Etäyhteys: Järjestämme tapaamiset etäyhteyden kautta, mikä mahdollistaa joustavuuden ja helpon osallistumisen. Ensimmäisen kerran toivon että tapaamme kuitenkin kasvotusten.

 

Tavoitteenamme on tehdä tapaamisestamme mahdollisimman sujuva ja mukava. Ole hyvä ja kerro, mikä vaihtoehto sopii sinulle parhaiten, ja tarvittaessa voimme keskustella kilometrikulujen lisäämisestä pidemmän matkan tapaamisten yhteydessä.

IMG_5950.JPG
bottom of page